Dagarna efter den stora invigningen!

Tack alla som kom till invigningen förra veckan – vilken fest och vilken stämning!

Gruppbild-Invigning

Sedan dess har jag haft öppet på fredagen och lördagen och det har varit fullsatta kvällar. Nu börjar jag känna att min magkänsla jag hade att öppna mitt koncept i Rone fungerar. Det är nästan fullbokat hela denna veckan och nästa också…

IMG_8265 IMG_8278 IMG_8266

I fredags var Ola Lauritzson i ladan och pratade om GI metoden och lagade Chokladmousse i de öppna köken. I lördags var Mia Törnblom och gästade mig och vi hade en underbar kväll med självkänsla som tema. Jag lagade en gazpacho till förrätt och serverade ugnsbakad lax med fetaost, tranbär och valnötter.

IMG_8280

I går var jag på radio och berättade om mitt drömprojekt!

Boka bord om ni vill ha en plats – öppet ons, tors och fre!

Hälsningar Ulrika