Sommaren är snart här…

UlrikaOj, vad jag längtar efter att få öppna portarna till ladan igen! Den har fått vila länge nu och snart ska den rengöras, pyntas och fyllas med folk. Jag öppnar den 18 juni och håller öppet minst i 8 veckor så vi kommer att få många härliga kvällar tillsammans.

Åh, vilket program jag har fått till – roliga, spännande gäster kommer att laga mat med mig i köket och jag ser fram emot att få lyssna på flera sköna röster och bra musik! Det blir också mycket hälsa och ni kommer att få möjlighet att lyssna på flera föredragshållare som kan boosta Er inför hösten. Framför allt mellan den 8-10 aug – då har vi en riktig hälsohelg i ladan med yoga, meditation, andningsteknik och hälsosam mat och jag gästas av Benny Rosenqvist och Sanna Edin.

Jag har i år lagt ner ännu mer tid på min odling och det ska bli spännande att se vad som kommer upp i mina land…Jag hoppas på en frodig sommar som ger mycket skörd som jag kan använda i min matlagning!

Under v. 26 håller jag stängt och anledningen är att min käre kollega Ola Lauritzson fyller 40 år och har en stor fest nere i Barcelona. Eftersom Ola är nästan som min bror vill jag vara där och fira honom så den veckan är det stilla på gården.

Under v. 27 och v. 28 kommer vi att producera en kokbok från restaurangen som kommer att lanseras under våren 2015. Jag ska samla mina bästa recept i den boken och dela med mig av mina smultronställen och minnen på Gotland.

Malin, min yogalärare kommer även i sommar att erbjuda yoga flera gånger i veckan – håll utkik!

Jag ser verkligen fram emot en ny härlig sommar! Vi ses hälsar Ulrika