Sommaren 2020 – en annorlunda sommar!

I sommar blir inget som vanligt och p ga av osäkerheten om Gotlands turistnäring har jag tagit beslutet att inte anordna några event som jag brukar. Enligt Folhälsomyndighetens rekommendationer som råder att man inte ska resa längre än 2 timmar hemifrån gör att under denna sommar finns inga event/kvällar bokningsbara. Jag kommer att vara på min gård och ändras rekommendationerna och en efterfrågan finns i mitten av juli på att öppna några kvällar spontant så kommer jag att göra detta. Möjligen under vecka vecka 29,30,31 och 32 i så fall. Följ gärna Hemma hos Ulrika på FB för uppdatering och om jag öppnar upp för mindre sällskap!

Eftersom detta är min stora passion så kommer det vara svårt att hålla mig från att ställa mig i ladan och laga mat så vi får ser hur allt utvecklas och hur läget är senare i sommar!

Hälsningar Ulrika