En magisk kväll med Susanne Alfvengren och vi tömmer baren!

Fredag 9 aug

Sista barkvällen denna sommar! Vi tömmer baren och serverar sommardrinkar, rosé och kall öl! Ulrika lagar ugnsbakad lax med ost och pesto (finns även kyckling) och gör en god soppa med nybakat bröd till förrätt. Vi njuter av en god pannacotta med bär till efterrätt.

Susanne som är gotländska är med Ulrika denna kväll och eftersom hon är mycket intresserad av kost, matlagning ekologiskt och närproducerad mat och har mycket åsikter i ämnet…. blir det ett intressant samtal i köken som de varvar med Susannes passion – musik!

Susanne pratar om livet, kärleken, längtan, sökande, möten och även ett andligt stråk finns i hennes texter även om det inte alltid är helt uppenbart.
Eftersom Susanne är helt ensam med gitarr blir det väldigt naket och avskalat och på så sätt kryper man lättare under skinnet på människor.
 Man kan inte gömma sig bakom något när man är helt själv. 
Publiken upplever henne väldigt nära och ärlig vilket är hennes strävan.

Jag är säker på att vi kommer att få höra hennes populära låtar ”När vi rör varann” och ”När stormen river öppna hav” och jag ser verkligen fram emot en underbar kväll med henne. Läs mer om Susanne här: www.alfvengren.weebly.com

”Boka bord här”

Pris per person 450 kr inkl fördrink, efterrätt och kaffe

Barn under 12 år halva priset.