HÄLSOVECKA – Kickstarta din sommar med ett veckokort!

Investera i dig själv och fyll på med hälsa och träningsinspiration för sommaren! Under fem dagar fyller vi ladan med några av Sveriges främsta experter inom hälsa och vi erbjuder träning varje dag!

Dagarna har 5 olika teman:

Onsdag: En hållbar kropp genom livet (Mia Lundin, Ingela Nilsson & Ulrika Davidsson)

Torsdag: Lev aktivit du har allt att vinna (Shirin)

Fredag: Mental & Fysisk styrka med hjälp av yoga (Malin Schulz & Ingela Nilsson)

Lördag: Kickstarta en hälsosam sommar (Ulrika Davidsson, Ingela Nilsson & Malin Schulz)

Söndag: Nå dina mål (Alexandra Zazzi, Ulrika Davidsson, Malin Schulz & Ingela Nilsson)

Lyssna till Alexandra Zazzi som nådde otroliga resultat i Biggest Looser. Mia Lundin som på ett inspirerande sätt berättar om hur du kan skapa hormonell balans i din kropp. Under veckan finns självklart Ulrika på plats som föreläsare och vi får äta hennes hälsofrukost och vissa dagar serveras även lunch.

Två av kvällarna kan du möta solstrålen Christina Schollin som delar med sig av sitt liv och erfarenhet. En av kvällarna får du veta hennes ”Hemlighet” om hur du skapar balans i livet och hur du får lyster inifrån och ut.

Malin Schulz, yogalärare och PT berättar om styrkan med yoga både mentalt och fysiskt. Ingela Nilsson, sjukgymnast och yogalärare håller föreläsning om ”Hur du får en hållbar kropp genom hela livet”. Du kan även ta del av Malin & Ingelas bestigning av Kilimanjaro och hur man tränar sig för att nå sina mål.

Det blir morgonyoga varje morgon och vissa dagar håller Anne Andersson meditationer och livsyoga.

För alla barn som vill släppa loss sin kreativitet kan ni under tre av dagarna gå konstskola med konstnären Jessika Jarl som får barnen att våga måla.

Vill du boka en plats på evenemangen på kvällarna så gå in på respektive kväll och boka!

Investera i din hälsa och köp veckokortet som ger dig plats på alla föreläsningar och träning och yogapass hela veckan samt frukostar och luncher de dagar vi erbjuder det! Pris 2695 kr

Boka en plats här:

Hjärtligt välkomna till vår hälsovecka!