Nyheter Hemma hos Ulrika

ÖPPET 12:00 – 22:00 – ONSDAGAR, TORSDAGAR

12:00 – 16:00 – SÖNDAGAR

En rolig nyhet i år är att jag kommer att ha öppet under dagtid!

Jag öppnar kl 12 så välkommen att avnjuta en en mina nykomponerade rätter antingen på uteserveringen eller inne i ladan!

Mackor, sallader, varmrätter och fika hela dagen. Vi stänger kl 22:00 på onsdagar och torsdagar och kl. 16 på söndagar.

Jag ser möjligheter för er som är ute och bilar på ön att komma förbi och köpa med er goda lunchrätter att ta med till stranden. Eller kanske är ni ute på loppisjakt och vill stanna till och ta en fika (ni har väl inte missat att jag har en fantastisk loppisbod strax intill min restaurang?!). Det kommer även finnas möjlighet att äta en tidig middag på vägen hem från utflykterna, eller om man känner sig trött efter en lång dag, köp med färdig mat från mig och bara åk hem och duka upp. För det är väl så sommaren ska vara, enkel, god och okomplicerad – precis som Hemma hos Ulrika!