Sommaren 2020 – en annorlunda sommar!

I sommar blir inget som vanligt och p ga av osäkerheten om Gotlands turistnäring har jag tagit beslutet att inte anordna några event som jag brukar. Enligt Folhälsomyndighetens rekommendationer som råder att man inte ska resa längre än 2 timmar hemifrån gör att under denna sommar finns inga event/kvällar bokningsbara. Jag kommer att vara på min gård och ändras rekommendationerna och en efterfrågan finns i mitten av juli på att öppna några kvällar spontant så kommer jag att göra detta. Möjligen under vecka vecka 29,30,31 och 32 i så fall. Följ gärna Hemma hos Ulrika på FB för uppdatering och om jag öppnar upp för mindre sällskap!

Eftersom detta är min stora passion så kommer det vara svårt att hålla mig från att ställa mig i ladan och laga mat så vi får ser hur allt utvecklas och hur läget är senare i sommar!

Hälsningar Ulrika

 

 

 

Välkommen att besöka ”Hemma hos Ulrika” sommaren 2018!

Nu är kalendern och menyerna klara för sommaren 2018 och jag öppnar onsdagen den 4 juli! Hjärtligt välkomna att besök min lada i sommar och låt mig bjuda dig på min mat som är en lågkolhydratkost och utan onödigt socker samt gluten! Jag lagar mat med naturliga råvaror och med närproducerad mat. Eftersom jag odlar mycket grönsaker på gården är det en fröjd att gå ut i landet och plocka sallad, morötter, örter, squash, rädisor, rödbetor mm och tillaga till kvällens menyer!

Jag hoppas att ni kommer och besöker mig i sommar! Hälsningar Ulrika

Boka in en av våra många härliga sommarkvällar!

Nu börjar det bli dags att boka in en kväll för att hänga Hemma hos Ulrika! Umgås i en härlig Gotländs miljö och god mat tillsammans med familj och vänner.

Hemma hos Ulrika öppnar upp portarna för sommarsäsongen till restaurangen och ladan den 29 juni och vi har en sommar i ljuvlig miljö och god mat framför oss. Vi har många härliga temakvällarna med mycket musik i sommar. Är du på Gotland i sommar så boka in en av våra många kvällar på – Hemma hos Ulrika så ses vi på gården!

Bästa sommarhälsningar Ulrika!
_J6B3718

Sommarens program är klart!

Det är alltid lite pyssel att fixa till ett bra program för sommaren! Min tanke är att jag vill dela med mig av de intressen som jag själv har och gillar. Därför bjuder jag in hälsoprofiler som jag vill att ni ska få möjlighet att lyssna på och jag älskar när vi har musik i ladan. Denna sommar kommer äntligen Mari Jungstedt på besök och det är en av mina favoritförfattare!

Nedan ser ni programmet i korthet – läs med under Evenemang på hemsidan och boka Er plats. det verkar som det blir fullt varje kväll denna sommar också…

1 juli    Premiärkväll med GI buffé

2 juli    Gotländsk Primörkväll

3 juli   Italiensk kväll med livemusik

4 juli   Hälsodag med Ulrika – så kickstartar du sommaren!

8 juli   Lammgrillning på gården

10 juli  Barkväll med buffé och liveband

15 juli  Spansk tapas och Mari Jungstedt

16 juli  Ulrikas trädgårdsmeny och Life by Leila

17 juli  Lammgrillning på gården

22 juli   Gotländsk sommarkväll

23 juli  Ulrikas fiskgryta och chokladbuffé

24 juli   Arabisk kväll i ladan

25 juli  Ronehamnsfest med musik i ladan

29 juli  Grekisk kväll i ladan

30 juli  Tjejmiddag med Mia Lundin

31 juli  Barkväll med buffé och liveband

6 aug  Ulrikas härliga GI buffé

7 aug  Gotländsk sommarkväll

8 aug  Andlig må bra kväll med Rosenqvist/Berghagen

9 aug  Andlig må bra dag med Rosenqvist/Berghagen

12 aug  Trädgårdsmeny

13 aug  Hälsokväll med Ulrika – så kickstartar du hösten!

14 aug  Bartömningskväll med livemusik

 

Sommar 2015!

Hemma hos UlrikaNu är det snart dags att öppna ladan igen och det gör vi onsdagen den 1 juli i år och håller öppet i 6-7 veckor med samma känsla och upplägg som tidigare år. Jag hoppas att ni vill komma och besöka oss denna sommar och att jag ska få laga mat till Er någon kväll. Snart kommer hela programmet för sommaren upp men det går redan nu bra att gå in och boka plats om ni vill ha ett bord. Jag kommer att gästas av musiker, författare och andra intressanta föreläsare samt vi kommer att ha våra trevliga lammgrillningskvällar som vanligt.

Hoppas att vi ses i sommar hälsar Ulrika

Bröllop i ladan!

Nu har Fredrik och Sandra Koffner blivit ett gift par och det första bröllopet i ladan! Så underbart romantiskt och härlig fest med soligt väder! Ett stort grattis från oss på ”Hemma hos Ulrika”

Herr och fru Koffner

Bröllop

Bröllop

Koffner

Brudparet

Laxbakelse

Drinkar

Bröllop

Lina Hedlund

Lena Ph

Andlighet, seans och självläkande i ladan!

Förra helgen var fantastisk! Vilken mix med Benny Rosenqvist, Sanna Ehdin Anandala och Malin Shulz samt underbar Raw Food mat och vegomat…. Alla ni som missade detta missade verkligen något!

Sanna Ehdin och Ulrika DavidssonRaw FoodBenny Rosenqvist

Jag har haft hjälp av två underbara kvinnor denna vecka, Astrid och Leonie! Oj, vad roligt vi har haft – tusen tack damer!

Astrid och Leonie

 

Vilken vecka som väntar!

Just den här veckan som kommer nu har jag väntat på…! Det blir en speciell vecka med andlighet och måbra tema.

Jag har lyckats att få hit Sanna Ehdin Anandala som föreläser om den självläkande människan och hur vi ska hitta oss själva och må bra samt Benny Rosenqvist, Sveriges största andliga medium kommer – vilken mix!

Ni som inte har något för Er fredag, lördag och söndag  – boka hela helgen och häng i min lada. Det kommer att förändra ditt liv tror jag.

Nedan ser ni hela programmet:

FREDAG den 8 aug

18:30     Raw Food inspirerad buffé med ”Andlig Seans” med Benny Rosenqvist – 450 kr per person

LÖRDAG den 9 aug

Hela dagen kostar 600 kr

08:45 – 09:45     Yoga med Malin Schulz  – 100 kr per person – tag med yogamatta

10:00 – 11:00      Andning- och meditationsövningar med Benny – 150 kr per person – ta med yogamatta

11:30 – 13:00      Ulrika serverar vegetarisk lunch i ladan – 120 kr per person

13:00 – 15:00        Föreläsning Mellan himmel och Jord – 250 kr per person med Benny Rosenqvist

SÖNDAG den 10 aug

Hela dagen kostar 350 kr

12:00                     Ulrika dukar upp en lunchbuffé – i ladan med nyttiga ingredienser

12:30 – 15:00      Sanna föreläser – den självläkande människan

15:00                     Fika – Kaffe, te och Raw foodboll med boksignering

Vill du ha en plats? Skicka ett mail till ulrika@hemmahosulrika.se och skriv namn och hur många personer och vilken eller vilka aktiviteter ni vill gå på

 

2 underbara kvinnor på besök i ladan!

Dagarna och kvällarna går och sommaren flyger förbi utanför min lada… Jag går upp vid 07:30 på morgonen och traskar ut till min restaurang och där befinner jag mig fram till 24:00 på natten… Jag älskar dock mitt koncept och det är en fröjd med alla nöjda kunder. Det som också är så roligt är när jag får besök av gästartister som förgyller kvällarna för mig och mina gäster.

Anna Jansson, deckarförfattare och Susanne Alvengren var hos mig och gjorde helt magiska kvällar!

Hemma hos Ulrika

 

Susanne Alvengren

Anna Jansson

Allsång med Gabriel Forss

Gabriel Forss

Vilken kväll vi fick i fredags! Gabriel och hans bror Joakim besökte mig i ladan och sjöng Allsång för fulla muggar. Jag gjorde en Västerbottenpizza till förrätt och sedan grillade vi ryggbiff från Ejmunds Gård – väldigt gott kött!

Vi serverade en buffé med sallader och röror som passade till köttet och till efterrätt blev det chokladpannacotta!

GrilningGrillning

Chokladpannacotta