Det är dags att ta farväl..

Jag har valt att inte fortsätta med min restaurang Hemma hos Ulrika. Det har varit fantastiska somrar när jag har drivit ”Hemma hos Ulrika” och jag kommer att sakna den härliga stämningen och att laga mat till alla mina gäster som har besökt mig. Men nu känner jag att det är dags för en förändring och stänger därför denna restaurang.  Men vem vet vad som kan komma att hända med Hemma hos Ulrika, det är inte omöjligt att det öppna upp någon annanstans.

Ett varmt tack till alla ni gäster som har förgyllt mina somrar på Gotland. Det har varit underbart att prata och skratta med er. Jag hoppas vi ses någon annanstans framöver,

Kram

Ulrika

Tack för en underbar sommar!

Vad roligt att det har varit så många nya gäster som har hittat till Rone och till min restaurang! Det är svårt att säga vilken kväll som har varit den bästa för alla kvällar är så olika och med olika teman men om jag ska säga några kvällar som har varit extra härliga så är det när vi hade grillbuffé och Robert Hoffman sjöng på gården samt när Rone Goik ordnade en kubbturnering med så många deltagare!

Välkommen nästa sommar att besöka ”Hemma hos Ulrika”

Välkommen att äta lunch eller middag hemma hos mig!

TORSDAG DEN 5 AUGUSTI

Eftersom KUBB VM i Rone är inställd i år ordnar Rone GOIK en KUBB TURNERING på Gården kl. 16 – Välkommen att anmäla ditt lag (gammal som ung) – startavgiften går till idrottsföreningen i Rone – 100kr/lag.  Alla lag spelar minst två matcher och man ska vara minst tre personer i varje lag. Har man ingen att spela med kan vi fixa ihop lag på plats. Maila in ditt lag till charlotte.aav@hotmail.se

 

Ulrika grillar hamburgare med färs från Ejmunds gård och serverar en hamburgare med chilimajjo och sötpotatispommes för 179 kr – utebaren är öppen med kalla drycker och öl från Rone bryggeri!

Sista veckan jag har öppet i min härliga restaurang och välkommen att besöka mig för lunch eller middag!

 

Jag kommer att ha öppet:

Onsdag den 4 aug 12:00-20:00 bokning eller drop in (sista bokningen kl 19)

Torsdag den 5 aug  12:00-20:00 bokning eller drop in – KUBB turning på Gården mellan 16:00 -22:00

Fredag den 6 aug – Italiensk afton 18:30-22:00

Lördag den 7 aug – Bartömning 18:30 – 01:00

Hälsningar Ulrika

 

Nyheter Hemma hos Ulrika

ÖPPET 12:00 – 22:00 – ONSDAGAR, TORSDAGAR

12:00 – 16:00 – SÖNDAGAR

En rolig nyhet i år är att jag kommer att ha öppet under dagtid!

Jag öppnar kl 12 så välkommen att avnjuta en en mina nykomponerade rätter antingen på uteserveringen eller inne i ladan!

Mackor, sallader, varmrätter och fika hela dagen. Vi stänger kl 22:00 på onsdagar och torsdagar och kl. 16 på söndagar.

Jag ser möjligheter för er som är ute och bilar på ön att komma förbi och köpa med er goda lunchrätter att ta med till stranden. Eller kanske är ni ute på loppisjakt och vill stanna till och ta en fika (ni har väl inte missat att jag har en fantastisk loppisbod strax intill min restaurang?!). Det kommer även finnas möjlighet att äta en tidig middag på vägen hem från utflykterna, eller om man känner sig trött efter en lång dag, köp med färdig mat från mig och bara åk hem och duka upp. För det är väl så sommaren ska vara, enkel, god och okomplicerad – precis som Hemma hos Ulrika!

Sommaren 2021 – Välkommen!

PREMIÄR DEN 30 JUNI

I sommar öppnar jag upp min härliga restaurang och välkommen att besöka mig för lunch eller middag!

Det kommer att finns sallader, soppor, mackor, varmrätter och något gott till kaffet varje dag.

Vi bygger en liten utebar där vi kan servera kall dryck, vin, öl och sommardrinkar och kommer även ha glass i sommar och pannkakor till barnen!

Jag kommer att ha öppet från och med den 30 juni – 9 augusti:

Onsdag, torsdag 12:00-20:00 (ej bordsbokning)

Fredag och lördag 18:30-22:00 (bara bordsbokning, begränsat antal platser såväl ute som inne)

Söndag 12:00 – 16:00 (ej bordsbokning)

 

Hälsningar Ulrika

 

 

 

Välkommen att besöka ”Hemma hos Ulrika” sommaren 2018!

Nu är kalendern och menyerna klara för sommaren 2018 och jag öppnar onsdagen den 4 juli! Hjärtligt välkomna att besök min lada i sommar och låt mig bjuda dig på min mat som är en lågkolhydratkost och utan onödigt socker samt gluten! Jag lagar mat med naturliga råvaror och med närproducerad mat. Eftersom jag odlar mycket grönsaker på gården är det en fröjd att gå ut i landet och plocka sallad, morötter, örter, squash, rädisor, rödbetor mm och tillaga till kvällens menyer!

Jag hoppas att ni kommer och besöker mig i sommar! Hälsningar Ulrika

Boka in en av våra många härliga sommarkvällar!

Nu börjar det bli dags att boka in en kväll för att hänga Hemma hos Ulrika! Umgås i en härlig Gotländs miljö och god mat tillsammans med familj och vänner.

Hemma hos Ulrika öppnar upp portarna för sommarsäsongen till restaurangen och ladan den 29 juni och vi har en sommar i ljuvlig miljö och god mat framför oss. Vi har många härliga temakvällarna med mycket musik i sommar. Är du på Gotland i sommar så boka in en av våra många kvällar på – Hemma hos Ulrika så ses vi på gården!

Bästa sommarhälsningar Ulrika!
_J6B3718

Sommarens program är klart!

Det är alltid lite pyssel att fixa till ett bra program för sommaren! Min tanke är att jag vill dela med mig av de intressen som jag själv har och gillar. Därför bjuder jag in hälsoprofiler som jag vill att ni ska få möjlighet att lyssna på och jag älskar när vi har musik i ladan. Denna sommar kommer äntligen Mari Jungstedt på besök och det är en av mina favoritförfattare!

Nedan ser ni programmet i korthet – läs med under Evenemang på hemsidan och boka Er plats. det verkar som det blir fullt varje kväll denna sommar också…

1 juli    Premiärkväll med GI buffé

2 juli    Gotländsk Primörkväll

3 juli   Italiensk kväll med livemusik

4 juli   Hälsodag med Ulrika – så kickstartar du sommaren!

8 juli   Lammgrillning på gården

10 juli  Barkväll med buffé och liveband

15 juli  Spansk tapas och Mari Jungstedt

16 juli  Ulrikas trädgårdsmeny och Life by Leila

17 juli  Lammgrillning på gården

22 juli   Gotländsk sommarkväll

23 juli  Ulrikas fiskgryta och chokladbuffé

24 juli   Arabisk kväll i ladan

25 juli  Ronehamnsfest med musik i ladan

29 juli  Grekisk kväll i ladan

30 juli  Tjejmiddag med Mia Lundin

31 juli  Barkväll med buffé och liveband

6 aug  Ulrikas härliga GI buffé

7 aug  Gotländsk sommarkväll

8 aug  Andlig må bra kväll med Rosenqvist/Berghagen

9 aug  Andlig må bra dag med Rosenqvist/Berghagen

12 aug  Trädgårdsmeny

13 aug  Hälsokväll med Ulrika – så kickstartar du hösten!

14 aug  Bartömningskväll med livemusik

 

Sommar 2015!

Hemma hos UlrikaNu är det snart dags att öppna ladan igen och det gör vi onsdagen den 1 juli i år och håller öppet i 6-7 veckor med samma känsla och upplägg som tidigare år. Jag hoppas att ni vill komma och besöka oss denna sommar och att jag ska få laga mat till Er någon kväll. Snart kommer hela programmet för sommaren upp men det går redan nu bra att gå in och boka plats om ni vill ha ett bord. Jag kommer att gästas av musiker, författare och andra intressanta föreläsare samt vi kommer att ha våra trevliga lammgrillningskvällar som vanligt.

Hoppas att vi ses i sommar hälsar Ulrika

Bröllop i ladan!

Nu har Fredrik och Sandra Koffner blivit ett gift par och det första bröllopet i ladan! Så underbart romantiskt och härlig fest med soligt väder! Ett stort grattis från oss på ”Hemma hos Ulrika”

Herr och fru Koffner

Bröllop

Bröllop

Koffner

Brudparet

Laxbakelse

Drinkar

Bröllop

Lina Hedlund

Lena Ph