Om Hemma hos Ulrika

Gruppbild-Invigning

Välkommen hem till mig!

Jag lagar mat med de färskaste råvaror jag hittar. Därför blir det lite av en överraskning när ni kommer som gäst hos mig. Det jag kan lova är matlagning från grunden med lokala råvaror och dessutom hälsosam matlagning. Jag använder mig av kött från Ejmunds gård och jag köper fisk från fiskaren i Ronehamn. Lamm kommer från lokala bönder här på Gotland och smakar så utsökt som det bara kan! Jag odlar mina egna grönsaker men väljer också Gotlandsspecialisten som leverantör av mina andra råvaror. Jag smaksätter med mycket egenodlade örter och väljer massor med grönt som tillbehör tillsammans med GI gryn och goda röror.

Varje kväll lagar jag en meny eller en buffé. Det kommer att finnas mycket att välja på och är du vegetarian så finns det massor med alternativ till Dig. Nyfiken? Kolla in vilken meny som lagas just den kvällen du kommer!

Alla är välkomna: unga som gamla, barn, hundar, LCHF anhängare eller GI fantaster, vegetarianer eller Raw food älskare!

Flera kvällar i sommar har jag en intressant gäst med mig i köket. Jag har ett personligt samtal med min gäst och jag eller vi lagar mat inför Dig. Du kan sitta och njuta av min lammgryta medan jag står i  köket och bakar äppelpaj som dessert.

MYCKET VÄLKOMMEN ATT BOKA BORD!

Om Ulrika Davidsson
Ulrika Davidsson en av sveriges mest kända hälsoinspiratörer. Hennes 30 böcker har sålt i över en miljon exemplar och översatts till flertalet språk. Hon är känd för sin breda kunskap och har skrivit böcker inom ämnen som GI, LCHF, Detox, Rawfood mm.

Ulrika driver även Ulrikas Kickstart där hon coachat över 50.000 svenskar till en hälsosammare livsstil och antalet för dessa populära kurser ökar varje dag. Läs mer om mina kurser på Ulrikas Kickstart och följ mig gärna på Facebook.