Om Hemma hos Ulrika

Gruppbild-Invigning

Ett besök hos mig är inte som att gå på en vanlig restaurang. Det är mer som att bli hembjuden hos mig.

Jag lagar mat med de allra färskaste råvaror jag hittar. Därför blir det lite av en överraskning när ni kommer som gäst hos mig! Det jag kan lova är matlagning från grunden med lokala råvaror och dessutom hälsosam matlagning. Jag använder mig av kött från Ejmunds gård och jag köper fisk från fiskaren i Ronehamn. Lamm kommer från lokala bönder här på Gotland och smakar så utsökt som det bara kan! Jag odlar mina egna grönsaker men väljer också Gotlandsspecialisten som leverantör av mina andra råvaror. Jag smaksätter med mycket egenodlade örter och väljer massor med grönt som tillbehör tillsammans med GI gryn och goda röror.

Varje kväll lagar jag en meny eller en buffé. Det kommer att finnas mycket att välja på och är du vegetarian så finns det massor med alternativ till Dig. Nyfiken? Kolla in vilken meny som lagas just den kvällen du kommer!

Alla är välkomna: unga som gamla, barn, hundar, LCHF anhängare eller GI fantaster, vegetarianer eller Raw food älskare!

Flera kvällar i sommar har jag en intressant gäst med mig i köket. Jag har ett personligt samtal med min gäst och jag eller vi lagar mat inför Dig. Du kan sitta och njuta av min lammgryta medan jag står i  köket och bakar äppelpaj som dessert.

MYCKET VÄLKOMMEN ATT BOKA BORD!

Om Ulrika Davidsson
Ulrika Davidsson är en av Sveriges mest produktiva kokboksförfattare. Hon har sedan 2006 gett ut 27 böcker, både på svenska och på andra språk, inom ämnen som GI, LCHF, Detox, Rawfood och hälsa.

Hennes böcker har sålts i närmare en miljon exemplar. Davidsson har skrivit sex kokböcker tillsammans med författaren Ola Lauritzson och två tillsammans med personliga tränaren Malin Schultz.

Läs mer om mig på min officiella hemsida och följ mig gärna på Facebook.